Hirdetés

Vista 28 ezerrel olcsóbban

|

Nemrégiben felröppent a méltatlankodó hír, miszerint nem lehet a Vista Upgrade változatát úgy telepíteni, ahogy az XP lehetett, hogy egy csupasz, „szoftvermentes” gépről bootolva indulunk és menet közben csak az upgrade alap telepítőlemezét kell behelyeznünk.

Hirdetés

Valóban nem lehetséges upgrade alapra régi termékkulccsal vagy telepítőlemezzel hivatkozni, de mégis könnyen meg lehet bolondítani a telepítőt, egy átlagos Windows felhasználó könnyedén képes a mutatványra. Egy ideje kering a hír, hogy mégis lehetséges olyan számítógépre telepíteni a Windows Vista Upgrade változatát, mely nem tartalmaz telepített Windows 2000-et vagy XP-t.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)