Hirdetés

A Vista nem szereti az FPS-eket?

|

Eléggé elkeserítő hírekről számolt be a Computerworld.com: az utóbbi idők legnépszerűbb single és multis FPS-eit (pl.: Half Life 2, CounterStrike, Doom 3, F.E.A.R.) futtató játékosok igencsak durva technikai problémákba ütköztek Windows Vistán.

Hirdetés

A panaszáradatok (melyekről itt olvashattok bővebben) rendszeres fagyásokról és elfogadhatatlanul alacsony frame rate-ekről számolnak be. Mi másról lenne itt szó, mint a visszafelé kompatibilitásról, amely úgy látszik a Microsoft kifejezett ígérete ellenére sem jellemzi a Vista új DirectX 10-es technológiáját.
Ugyanakkor új, DX 10-et kihasználó játékok még nem nagyon jelentek meg, FPS-ekről már nem is beszélve… Az NVidia egyik képviselője még azt is kijelentette, hogy szerinte 2008 közepéig nem is fog túl sok boltokba kerülni. (Az idén várható Crysis viszont azért biztos sokak szívét megdobogtatja.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)