Hirdetés

Viva El Presidente! A Tropico 4 demója tölthető.

|

Akik szeretnék kiélni diktátorkodási vágyaikat, egy ideje már nagyon várják ezt a játékot.

Hirdetés

Meglepő, hogy egy ilyen menedzser-program már a negyedik résznél tart. De nem meglepő, ha tudjuk, hogy nekünk kell imádott nemzetünket irányítani, hogy meggazdaggodjunk.. izé, együtt, szóval az ország és mi is. 

Mivel megérkezett  Tropico 4 demója ideje elővenni az ellenzős sapit, a fehér tengerészöltönyt, a diktátor-napszemüveget a szekrényből, ismét gyakorolni  hatalmas és lelkesítő beszédeinket, amelyekkel a tömegeket manipuláljuk majd. A Tropico 4-hez új grafikus motor, több természeti csapás, új kereskedelmi rendszer, jobb szerkesztő tartozik majd többek között. Amíg megérkezik a teljes játék, addig íme a demo (1.69 GB):

Tropico 4 demo letöltés (Joystiq)

Tropico 4 demo (ShackNews)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)