Hirdetés

Víz alatt is barangolhatunk a Google Street View-val

|

A Google búvárai egy nagyteljesítményű kamerával merülnek víz alá, hogy bejárhasuk a Nagy Korallzátony minden egyes pontját.

Hirdetés

A Google Street View egy nagyon jó dolog, ennek köszönhetően nem csak arra vadászhatunk, hogy hol kaptak le egyes embereket legrosszabb pillanataikban, hanem bejárhatjuk olyan városok utcáit, ahova talán soha nem lesz alkalmunk eljutni. Magyarország több pontján is lehetett már látni az autót, aminek tetejére egy hatalmas gépezetet szereltek, amely nagyfelbontású fotókat készít. A Google azonban nem kíván megállni a városoknál, falvaknál, úgy döntöttek, az óceán legérdekesebb pontjait is elérhetővé teszik online megtekintésre. Aki többet szeretne informálódni arról, hogy ez mégis hogy valósul meg, az látogasson el a PCWorldre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)