Hirdetés

Volt, hogy többen néztek tavaly egy hét éve lezárult sorozatot, mint a The Mandaloriant

|

A Nielsen mérése szerint a Disney+ szériája nem mindig nyerte a streamingversenyt 2020-ban.

Hirdetés

Egyetlen nagyobb streamingszolgáltató sem panaszkodhat a 2020-as nézettségi adatok láttán, a Netflix, a Disney+, az Amazon Prime Video, az HBO Go/Max és az Apple TV+ is kimondottan jó évet zárt, köszönhetően annak, hogy a szokásosnál több időt töltöttünk otthon. Persze közben ment a torrentezés is, a népszerűségi versenyt azon a fronton a The Mandalorian nyerte.

Ugyanakkor a Nielsen mérése szerint nem mindig ez volt a - legális módon - legtöbbet streamelt sorozat, hanem az év végével a Netflixről a Peacockra költöző The Office (az amerikai, nem a Ricky Gervais-es brit változat).

Hirdetés

A Dunder Mifflin cég alkalmazottainak életét bemutató áldokumentarista széria 2013-ban ért véget, de ahogy a Jóbarátok, ez is népszerű a mai napig. Lökést adhatott neki, hogy tavaly ünnepelte premierjének 15. évfordulóját, minek kapcsán a sajtó is felkapta.

Variety beszámolója alapján a december 7-ével kezdődő héten, kb. 1,3 milliárd megtekintett perccel lett első a The Office, lenyomva az 1 milliárdos The Mandaloriant. Immár hetedik alkalommal szerezte meg a vezető pozíciót, ami új rekordnak számít. Egyébként a The Mandalorian volt az egyetlen olyan sorozat a top 10-ben, ami nem netflixes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)