Hirdetés

Volt New York-i polgármester védi az Activisiont az őket perlő diktátor ellen

|

Rudy Giuliani szerint az egész per "abszurd", Manuel Noriegának nincs joga felelősségre vonni a Call of Duty: Black Ops 2 kiadóját.

Hirdetés

Emlékeztek még arra, hogy az éppen börtönbüntetését töltő panamai diktátor beperelte az Activisiont, mert a cég a Call of Duty: Black Ops 2 egyik küldetésében őt szerepeltette?

A sztorinak nincs vége, ugyanis az Activision azt szeretné, ha a bíróság elutasítaná a keresetet és ezért a volt New York-i polgármester, Rudy Giuliani ügyvédi irodáját kérte fel az ügy megoldására. Giuliani egy sajtóközleményben abszurdnak titulálta az egész helyzetet. "Az egészben az a hihetetlen, hogy Manuel Noriega, egy hírhedt diktátor, aki éppen börtönbüntetését tölti az általa elkövetett borzalmas bűnökért, feldúlt amiatt, mert az állam ellenségeként és bűnözőként állították be a Call of Dutyban" - mondta.

"Nem vagyok hajlandó ingyen osztogatni bármit olyan elítélt gyilkosoknak és kábítószercsempészeknek, mint Manuel Noriega, aki azért követel pénzt az Activisiontől és a népszerű Call of Duty franchise-jától, mert azok éltek a szólásszabadság jogával. Noriega támadása a Call of Dutyt illető jogok ellen nem meglepetés, hiszen ő maga egy törvényen kívüli zsarnok, aki a saját népének a jogait is földbe tiporta" - folytatta a volt polgármester. 

Kemény szavak. Az Activision még annyit hozzátett a dologhoz, hogy ha valamilyen furcsa véletlen folytán Noriegának sikerülne végigvinnie, amit tervez, akkor "sok történelmi alak - és azok örökösei - jutnának vétójoghoz bármilyen művészeti ágban való szerepeltetésük felett, ami ijesztő befolyással lenne olyan filmekre, mint a Forrest Gump és a Zero Dark Thirty". 

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)