Hirdetés

Volume megjelenés - dátumot kapott a stílusos lopakodós játék

|

Mike Bithell, a Thomas Was Alone alkotója kitűzte új játéka, a Volume megjelenési dátumát, és kiadott egy új trailert is. Jó lesz ez, nagyon is.

Hirdetés

Aki az indie játékoktól agyérgörcsöt kap, az most forduljon el, aki viszont érdeklődik a kisebb stúdiók és vállalkozó kedvű zsenik munkája iránt, figyeljen.

Jó ideje tudjuk, hogy jön a Volume, melyben egy kémet irányítva kell helyekre behatolni, vagy helyekről kijutni. Ügyesen, hangokat használva kell elterelnünk a gépágyúk és őrök figyelmét, gyűjtögetni a gyűjtögetnivalókat, és túlélni, ha valahogy mégis elrontottuk. Bithell szeretné, ha a közösség fogná a meglévő pályákat és továbbfejlesztené őket, és ehhez minden eszközt megad. A Volume megjelenés augusztus 18-ára várható, célplatformok a PC, a Mac, PlayStation 4 és a PlayStation Vita.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)