Vonatozzunk hármasban!" /> Vonatozzunk hármasban!"/>
Hirdetés

Vonatozzunk hármasban!

|

A Merscom bejelentette a Trainz sorozat legújabb darabját Trainz Railwayz címmel, mely valójában három játékot takar egy csomagban, jutányos áron.

Hirdetés

A csomag tartalmazza a már megjelent Trainz Railroad Simulatort (pontosabban annak Vista alatt is működő verzióját), illetve két teljesen új játékot is Metropolis Edition és Harlem Line Edition címekkel. Utóbbi New York valódi Harlem elnevezésű vasútvonalát tartalmazza, míg a Metropolis Edition egy fiktív vasúthálózatot, állítólag gyönyörű grafikával. Sajnos erről egyelőre nem győződhetünk meg, de az információk szerint idén ősszel kerül boltokba a csomag mindössze húsz dolláros áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)