Hirdetés

Vortex: The Gateway - segítsetek egy magyar játéknak!

|

Egy maroknyi hazánkfia ígéretes túlélőhorrorba vágta a fejszéjét, és most mindannyian segíthetünk nekik, hogy a rettegés hozzánk is eljuthasson.

Hirdetés

A 2011-es tábor egyik izzasztó délelőttjén Gyu egyszer csak megbökte a vállam, és azt mondta: "nézd csak, ők szegediek", és mutatott egy hírt a világhálón, ami egy jó kis stratégiai játékról szólt. Ezt követően felpörögtek az események, és 2011 karácsonyán ennek köszönhetően a Half Life 2 mellé két másik teljes játékot adhattunk, ráadásul úgy, hogy ez a két cím idehaza nem is volt kereskedelmi forgalomban kapható. Ennek apropóján egy interjút is eszközöltünk a brigáddal, akik most egy új projekten dolgoznak, mely homlokegyenest más, mint amit eddig láthattunk tőlük. 

Az immár StormCube Games néven működő, hat magyar úriemberből álló csapat egy akció-kaland-horror játékon dolgozik, mely a Vortex: The Gateway címet viseli, és éppen a Steam GreenLight fázisban van, tehát ha megteszitek, hogy ide kattintotok, és rányomtok az IGEN-re, az nagyban segítheti a srácok munkáját.

Amit a Vortex: The Gateway kapcsán érdemes elmondani, hogy egy nyílt világú túlélőhorrort tisztelhetünk benne, ami a PC-s játékosokat fogja megörvendeztetni, méghozzá egyjátékos módban. A sztori szerint egy titokzatos dimenzióörvény segítségével hirtelenjében egy idegen bolygón találjuk magunkat, ahol elsődleges feladatunk, hogy lehetőségünk szerint ne patkoljunk el idejekorán, ami már csak azért is nehéz feladat, mert a váltakozó napszakokban a hőmérséklet-ingadozás, az éhség, és a szomjúság is nehezíti életünket. A játékmenetet egyaránt jellemzi a lopakodás, és a harc, nem is beszélve arról, hogy miközben mi az ismeretlen égitesten lézengünk, szülőbolygónkon is komoly változások történnek.

A StormCube Games fejlesztői egyébként nem ma kezdték a szakmát, hiszen olyan címeke elkészültében működtek közre, mint a Crysis, a Crysis 2, a Crysis 3, a Warhammer: Mark of Chaos, a Codename: Panzers - Cold War, vagy éppen az European Ship Simulator. Tapasztalatban tehát nincs hiány, és bízunk benne, hogy hamarosan újabb infóval jelentkezhetünk. Addig pedig ha segíteni szeretnétek, kattintsatok 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)