Hirdetés

VR kesztyű otthonra

|

Az Essential Reality cég ma piacra dobott termékével pár perc alatt igazi "cyberpunk" feelinget varázsolhatunk szobánkba. A P5 Gaming Glove névre hallgató termék nem más, mint egy otthoni használatra tervezett VR kesztyű, kifejezetten PC-s játékokhoz. A kesztyűt (melyet itt tudtok szemügyre venni) USB kapun keresztül csatlakoztathatjuk a géphez és máris indulhat a móka, melynek során valóban megragadhatunk tárgyakat a programokban. Sajnos arról, hogy a szerkentyűt mennyi játék támogatja egyelőre nem szól a fáma. A készülék ára szerencsére nem olyan borsos, átlagosan 149$-nak megfelelő forinttól szabadítanak meg minket a boltban. Ha pedig nincs kedved kimozdulni otthonról, rendeld meg a weben.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)