Hirdetés

Már a Walmart is saját játékstreaming szolgáltatáson dolgozik?

|

Azt pletykálják, hogy az amerikai nagyvállalat is beszállna ebbe a buliba a saját megoldásával.

Hirdetés

Már eddig is volt néhány biztató próbálkozás a játékstreaming megvalósítására, de a nemrég bejelentett Google Stadia talán végre meghozhatja a régóta várt áttörést. Ráadásul könnyen lehet, hogy újabb vetélytársat kap a későbbiekben a Google szolgáltatása.

Hirdetés

A USgamer számolt be arról, hogy a Walmart már az év eleje óta tárgyal játékfejlesztőkkel és kiadókkal, mert szeretné létrehozni a saját játékstreaming megoldását. A jelentésben szó esik még az óriásvállalat technológiai részlegéről, a Walmart Labsről is, ahova a jelek szerint folyamatosan veszik fel az új embereket. Elképzelhető, hogy ez a folyamat is az új szolgáltatáshoz kapcsolódik valahogy, de egyelőre még nem kaptunk hivatalos bejelentést, úgyhogy várjuk a további fejleményeket.

Szerintetek életképes lehet a játékstreaming a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)