Hirdetés

Wanted - Kanyarba lőni élvezet

|

A következő movie egy szuperember szuperprodukcióit prezentálja nekünk.

Hirdetés

A fiatalember neve Wesley Gibson, és ő biza egy szuperképességekkel megáldott ember, aki tiszta erőből harcol a többi szuper emberrel. Az enyhe gúnyt bocsássátok meg, de manapság már szinte csak emberfeletti képességekkel megáldott egyének laknak az univerzumban. Mindig eszembe jut az a Monty Python jelenet, amiben mindenki Superman volt, kivéve a Bicikli Javítóembert. Na mindegy. Szóval a Wanted című film játékadaptációjáról beszélünk, amit a svéd GRIN csapata készít, akik már bizonyítottak a Ghost Recon: Advanced Warfighter játékokkal. A játék egy TPS szerűség lesz, és úgy volt, hogy még az idén megjelenik, de a trailer szerint ez beégett. Sebaj, jó lesz ez  jövőre is. Egy kisebb előzetest már írtunk róla, akit érdekel a környezet olvassa vadul. Azóta annyi változás történt, hogy már tudni lehet: a sztori a film eseményei után játszódik majd. Mivel a főszereplő igencsak tökös legény, aki simán tud kanyarba lőni, valamint megállítani az időt, ezért aztán ellenfelei is muszáj, hogy igazi übergyerekek legyenek. Pedig milyen jó is lenne, csak úgy mendegélni és kibelezni a sok mezei polgárt nem? Ehh, inkább nézzétek a videót, ami szerintem egész látványosra sikeredett.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)