Hirdetés

Wanted: Weapons of Fate - Idén már nem lövöldözünk

|

A GRIN fejlesztette adaptáció megjelenését karácsony elé időzítették, de valamelyik kanyarban egy golyó kicsúszott.

Hirdetés

Az Angelina Jolie főszereplésével készült mozifilm állítólag roppant látványos, és talán még szórakoztató is, de miután nem volt szerencsém hozzá, így nem is lenne fair bármilyen - akár pozitív, akár negatív - véleményt alkotnom róla. Van itt viszont egy filmadaptációnk, a Wanted: Weapons of Fate, ami talán még jó is lehet, miután nem a mozifilm premierjéhez időzítették. Ezzel bizonyára sikerült elkerülni, hogy egy összecsapott fércmunkát toljanak a vásárló arcába, amit ráadásul még nem is átallanak játéknak csúfolni.



Néhány napja már mozgásban is bemutatkozott a svéd fejlesztők játéka, (Egyébként mostanában igencsak meglódult odaát a szekér. Két Ghost Recon: Advanced Warfighter PC-s epizód után megkapták a Bionic Commando, jelen hír tárgya és a Terminator: Salvation projekteket is. Munka tehát van, már csak a minőségi kritériumoknak illene megfelelni, s akkor nem töröljük le az idétlen vigyort a képükről.) amit időközben újabb filmecskék is követtek, no és egy halasztásról szóló hír.



A multiplatform (PC, PS3, X360), golyókanyarító akciójáték a következő esztendő első negyedévére csúszott, így elvileg március végéig várhatóan megjelenik. Ha mégse történne így, akkor az érdeklődők kénytelenek lesznek tovább gyakorolni a türelem ritka erényét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)