Hirdetés

Wanted: Weapons of Fate - ingame trailer

|

A megjelenés ugyan csúszott kicsit, ám a marketing gépezet nem pihen. Újabb trailer érkezett a Wantedről.

Hirdetés

Talán a készítők a folyamatos videóáradattal szeretnének bocsánatot kérni a késés miatt, vagy csak nem szeretnék, ha a Wanted eltűnne a köztudatból. Nem tudom mi a válasz, de igazából annyira nem gond, ha néhány naponta új videókat kapunk. A látványos és egyesek szerint nagyon jó, mások szerint nagyon rossz film alapján készülő játék szokványos lövöldének semmiképpen nem mondható. Számomra egy kicsit már sok is a rengeteg szuperember, meg szuperképesség, viszont tény, hogy ez a golyókanyarítás jó poénnak tűnik. Igaz, hogy ezáltal a mezei gazembereknek nem sok esélye van hősünkkel szemben, és mivel minden videóban ezt nyomatják ezerrel, lehet, hogy több képességünk nem is lesz. Ez persze nem igaz, és nem is szép dolog leszólni egy még készülőben lévő játékot - nem is teszem tehát. Nézze meg a videót mindenki, és döntse el maga, vajon bejövős lesz a gamma, vagy úgy jár mint a film, amit sokak szerint csak Angelina Jolie vitt el a hátát. A játékban ő ügye nem szerepel, tehát nem árt ha a készítők kitalálnak valaki vagy valami mást, ami miatt mindenki kedvet kap a nagy játszadozáshoz.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)