Hirdetés

Wanted: Weapons of Fate - Tölthető PC-s demója

|

Letölthető a Wanted: Weapons of Fate próbaverziója PC-s rendszerekre, melyben végigküzdhetjük a bevezető szintet.

Hirdetés

 

Tölthető a Wanted: Weapons of Fate asztali rendszerekre kihegyezett demonstrációs verziója, amennyiben lehetőséget adtok a játéknak, úgy 843 megabájtnyi szabad lemezterületet áldoztok a GRIN fejlesztette akciójáték tiszteletére. Története a film után játszódik, méghozzá perces késleltetéssel, belebújunk Wesley Gibson különleges képességekkel megáldott testébe és szépen-lassan egyre magasabbra tornásszuk magunkat a bérgyilkosok szamárlétráján.

Adottságainak köszönhetőn képes megtréfálni ellenfeleit: megállítja az időt, valamint csavarintott lövéseivel akár cirkuszi fellépő is lehetne. A közkézre adott próbaverzióban elsajátíthatjuk az alapvető mozdulatokat és taktikai elemeket, mielőtt befektetnék a végleges verzióba. A Wanted: Weapons of Fate demóját megszerezhetitek a következő ugródeszkák igénybevételével (ha találtok újabbakat, nyugodtan véssétek a kommentek közé egy hálás köszönetért cserébe):

AtomicGamer
FilePlanet (regisztráció szükséges)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)