Hirdetés

War of the Roses: pre-order trailer

|

Mindegy, hogy a rózsa szirma piros, vagy fehér, ugyanúgy vér fogja borítani mindkettőt ebben az akciójátékban.

Hirdetés

Ha esetleg valakinek ismerős lenne a bevezetés, az nem téved, ugyanis ezzel nyitotta Chavalier kolléga egy évvel ezelőtt azt a cikket, melyben először írtunk a War of the Rosesról. Azóta láthattunk belőle bemutatót az E3-ról, és a béta sem maradt el. A dolgok természetes menete, hogy most a pre-order cucc jöjjön, melyhez egy trailer is jár, bár a helyzet az, hogy nem igazán erőltették meg magukat a Paradoxos srácok.

Akinek esetleg nem derengene, hogy mit is lehet csinálni ebben a játékban, annak elég annyit tudni, hogy a 15. századi Angliában megy majd a csihipuhi, de nem csak agyatlan "ütlekborulsz" dologról van szó, hanem fejlődő karakterről, multiplayeres játékmenetről, de azért az egyszemélyes kampányokat kedvelő játékosok sem fognak kimaradni a mókából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)