Hirdetés

War of the Vikings - 2014-ben érkezik

|

A Paradox Interactive és a Fatshark bejelentette legújabb multiplayer játékukat, a War of the Viking-et.

Hirdetés

A különálló War széria új része, a War of the Vikings 2014-ben érkezik az első ígéretek szerint. A War of the Roses feljavított motorját fogja használni, egyszerre pedig akár 64-en is csatába szállhatunk majd.

A szászok és a vikingek oldalán szállhatunk majd harcba a IX. és X. századi Angliában. Testre szabhatjuk fegyvereinket és harcosunkat is (akár női karaktert is választhatunk), a környezet és a pályák pedig még valósághűbbek lesznek.

"Sokat tanultunk az elmúlt években a közel-harc műfajáról és ezt a tapasztalatot szeretnénk minél hamarabb megosztani a játékosokkal, a War of the Vikings pedig a következő lépés lesz afelé, hogy a Paradox és a Fatshark az online csatározás zászlóvivője legyen" - mondta Gordon Van Dyke vezető producer.

Továbbra is lehetőségünk lesz a játékban képességeket, szakáll- és hajstílusokat, szimbólumokat és egyéb kiegészítőket feloldani, hogy színesebb legyen az összkép. Bár néha egy kicsit engedékenyek voltak, Van Dyke azt mondta, hogy mindvégig igyekeznek a történelmi pontosság és realisztikusság megtartására törekedni, főleg a vikingek terén, hiszen így sok a téves legenda róluk a köztudatban. Azt persze nem mondta el, hogy mire gondol, szóval majd kiderül.

A War of the Vikings megjelenés 2014 első negyedében várható csak PC-re. Szerepelni fog a Gamescom-on, a PAX Prime-on és a Tokyo Game Show-n is, illetve már lehet regisztrálni a War of the Vikings alfa tesztelésre a játék hivatalos weboldalán. Be is biztosíthatjuk magunknak az alfában való részvételt, ha a kapott regisztrációs linket megosztjuk és azon keresztül legalább 5-en regisztrálnak. Ez amolyan "csináld magad" hírverés, de ha ezzel Valhallába vezető útra lépünk (ahol egész nap horror videókat lehet nézni), akkor kit érdekel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)