Hirdetés

War of the Worlds - developer diary #1

|

Számomra leginkább az Another World lehet az, amire hasonlíthat ez az új 2D-s oldalra scrollozós akció-kaland.

Hirdetés

Nehéz eldönteni, hogy a Patrick Stewart által narrált játék inspirációját pontosan honnan is vették - bennem még a régi Flashback, Out of this World is felmerült a környezetet, a figura mozgását elnézve.

A játék az 1953-as filmadaptáció és az eredeti H.G. Wells regény alapján készült, és egy "ember élményeiről szól, aki Londonban az 1950-es években átélt egy alien invázót". Természetesen, ahogy a regényben is van, túl kell élni az alieneket, sőt a családunkat is meg kell menteni.  

A War of the Worlds az úgynevezett "cinematic platformers" játékok hangulatát hozza vissza úgy, hgoy nemcsak újszerűen dolgozza fel az eredeti anyagot, hanem egy új történeti szálat visz bele új helyszínnel és al-történettel, amely méltó az eredeti zsenialitásához. 

A videóból sok érdekesség kiderül, például az, miért csak egy életünk van a játékban...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)