Hirdetés

Battlefield V - saját nyelvükön szólalnak meg a War Stories karakterei

|

Sok játékban zavaró, hogy minden szereplő angolul beszél akkor is, ha teljesen más az anyanyelve. Nos, a Battlefield V esetében pont ennek ellenkezőjére számíthatunk.

Hirdetés

A Battlefield V kampánya, azaz a War Stories több különálló történetet mesél el, amelyek más és más nemzetiségű főszereplőket helyeznek a középpontba. A DICE egyik pályatervezője szerint ezek a karakterek nem béna akcentussal beszélt angollal, hanem tényleg saját nyelvükön fognak megszólalni.

Hirdetés

Jeff Gagné ezt egy tweetben jelentette ki egy kérdésre válaszolva. Ez a gyakorlatban például azt jelenti, hogy a Tirailleur fejezet szenegáli katonái franciául beszélnek majd a játékban - pont az őket alakító mo-cap színészek beszédét szúrta amúgy ki egy rajongó egy kulisszák mögötti videónál, ezért merül fel az egész kérdés. 

A Battlefield V november 20-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra - eredetileg holnapi startot terveztek a fejlesztők, de ezt végül el kellett halasztani. 

Ti örültök, hogy anyanyelvükön szólalnak majd meg a szereplők, vagy nem szoktatok ilyen részletekkel foglalkozni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)