Hirdetés

A War Thunder fejlesztői már a világvégére készülnek

|

A Gaijin Entertainment egy poszt-apokaliptikus csodával készül, amiben más játékosok autóit kell majd szétvernünk.

Hirdetés

A Gaijin mellett a Targem Games is a Crossout című projekten dolgozik. A feladatunk az lesz, hogy építsük, fejlesszük a saját járgányunkat, majd PVP csatákban szétzúzzuk a többiekét.

A Crossout fejlesztői azt ígérik, hogy olyan autót bütykölhetünk majd magunknak, amilyet csak akarunk a kis pöfögőktől a hatalmas off-road szörnyetegekig. “A Crossoutban a játékosok több ezer lehetőséget kapnak a gépük felépítésére. Választhatnak a különböző formákból, páncélokból, fegyverekből, támogató rendszerekből, vizuális módosításokból.”

Természetesen lesznek fegyverek a felszerelhető fűrészektől a rakétavetőkig. Kicsit olyan Twisted Metal Black hangulata van így elsőre, régi idők gamerei talán fel is sóhajtanak most. A játék béta verzióját a nyárra ígérik a fejlesztők, addig pedig iratkozzatok fel ti is a várólistára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)