Hirdetés

War Thunder - szárnyalni fog az eSport

|

Miért ne lehetne pilótaként is versenyre kelni egymással? Mármint hivatalosan. A War Thunder már kezdi is az első bajnokságot.

Hirdetés

Örömmel újságoljuk nektek, hogy az eSport szelét hamarosan a lelkes pilótákat is megtapasztalhatják, köszönhetően a márciusban induló legelső War Thunder megmérettetésnek. 

A játékot fejlesztő Gaijin Entertainment egy közleményben tudatta velünk, hogy elindították saját, hivatalos nemzetközi eSport bajnokságukat a War Thunder játékosai számára, amelyet Gladiators WT 4x4 névvel vezettek be.

Persze a versenyek bajnokai nem térnek haza üres kézzel: a verseny hivatalos partnere az MSI, amely nagy teljesítményű gamer laptopokkal, videokártyákkal és tabletekkel készül, de a több mint 28 ezer dolláros pénzdíj sem elhanyagolható. Mindezt a Gaijin Entertainment is megfejeli számos in-game díjjal, hogy érezzük a törődést.

A Gladiators.WT 4x4-ben pár hét alatt 310 csapat 1800 pilótája csap össze, melyből a kvalifikációs futamok végére 32 marad. Az utolsó 12 játékos garantáltan kap egy gamer laptopot, valamint néhány in-game jutalmat is, tehát még elsőnek sem kell lenni azért, hogy értékes nyereményekkel gazdagodjon az ember. A hivatalos fórumon a Twitch segítségével élőben is lehet nézni az összecsapásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)