Hirdetés

War Thunder: Ground Forces - folytatódik a zárt béta

|

Második fordulójához érkezett a War Thunder szárazföldi hadműveletekre fókuszáló kiegészítőjének zárt bétája.

Hirdetés

A mai nappal kezdetét vette a War Thunder: Ground Forces zárt bétájának második hulláma, amiben korábbi írásunknak megfelelően azokat a játékosokat válogatták be, akik november folyamán kivették a részüket a napi kihívások teljesítéséből.

Ugyanakkor nem csak nekik érdemes meghívó után kotorászni postaládájukban, lévén a türelmetlenebb egyedek akár be is vásárolhatják magukat az elit klubba. A Gaijin Entertainment honlapján található Advanced Pack-ok (19,97 és 99,91 euró között mozog az áruk) akármelyike garantált belépőként funkcionál. Ezt a lehetőséget egyébként bármikor kihasználhatjuk, amíg kezdetét nem veszi a nyílt béta.

Ezzel párhuzamosan karácsony szelleme is megérintette a War Thunder világát, ami azt jelenti, hogy a január 12-ig tartó Winter Magic ünnepségek alatt különleges feladatokat hajthatunk végre, melyekért cserébe akár két prémium madárka is (TB3 és Grumman XF5F) a hangárunkban landolhat. Sőt, ha január első és tizedik napja között minden megbízást teljesítünk, extra ajándékként egyhetes prémium fiók lesz a jutalmunk.

Azt hihetnétek, hogy ezzel vége, de korántsem ez a helyzet. A Gaijin megadja a lehetőséget, hogy a hivatalos fórumokon mindennap szavazzunk a másnapi leárazásokról, és napi rendszerességgel számíthatunk különféle ajándékokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)