Hirdetés

War Thunder Ground Forces - jönnek a tankok

|

A War Thunder 1.41-es javításával egy teljesen új kiegészítő érkezik - a virtuális háborús hősök pedig végre alászállhatnak a felhők közül, hogy páncélozott járművekben tegyenek rendet.

Hirdetés

Az égbolt után tehát megnyílik a szárazföldi hadviselés lehetősége is - egyelőre Szovjet és Német oldalon felsorakoztatott járművekkel gyepálhatjuk egymást, később pedig nem csak a járművek, de az oldalak számát is növelni akarják.

Amint a játékosok egy nagyobb csoportja eléri azt a szintet, hogy a szárazföldi egységekkel is kielégítő összecsapások alakulhassanak ki, azonnal élesben is mehet majd az ereszd el a hajam, egyelőre csak a Custom Battle-k között gyakorolhatunk.

Mielőtt a légi harcok szerelmesei depresszióba zuhannának, hogy az Orosz székhelyű Ganjin Entertainment rájuk nem gondol, meg kell nyugtassuk őket: az 1.41-es javításban szinte minden repülőn finomhangoltak, 10 új gép is bekerült, közöttük az amerikai PBJ-1H. A War Thunder: Ground Forces címmel ellátott kiegészítője egyelőre csak PC-n elérhető, de hamarosan PlayStation4-en is debütál majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)