Hirdetés

War Thunder - megjöttek a helikopterek

|

Megérkezett a War Thunder Valkyries frissítése, öt új géppel szánthatjuk az eget.

Hirdetés

Egy elég tartalmas csomag érkezett ma a repülőket, tankokat és hajókat egyszerre felvonultató játékhoz. Az 1.81-es frissítés miatt érdemes lesz újra elővenni.

Hirdetés

Annyiban még nem lehet teljes az öröm, hogy egyelőre csak béta állapotban érkeztek meg a helikopterek, és csak egy prémium csomag vásárlásával vagy feladatok teljesítésével lehet megszerezni őket, de már ez is valami. Minimum egy Tier 5-ös, amerikai vagy orosz tank vagy repülő is szükséges ahhoz, hogy az AH-1, UH-1, Mi-4, Mi-24 és Mi-35 chopperek valamelyikével száguldozhassunk. A frissítés részleteit és egyéb újdonságait (tankok is jöttek szép számmal) az alábbi, tízperces előzetes, valamint ez a blogposzt taglalja.

Ha kipróbáltátok, mondjátok el, hogy tetszettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)