Hirdetés

WarCraft III - új fejlesztőt keresnek a csapathoz, még több frissítésre számíthatunk

|

A Blizzard nem fejezte még be a munkát a WarCraft III-mal, amit mi sem bizonyít jobban, mint a legutóbbi álláshirdetés.

Hirdetés

A Blizzard kitűzött egy álláshirdetést, ami a WarCraft III csapathoz keres új tehetségeket. A leírás szerint tapasztalt fejlesztőt keresnek új feature beépítéshez, karbantartásához, balansz fejlesztésekhez, és játékrendszerek javításához.

Hirdetés

A leírás szerint a kiadó nem csak sima javításokra készül, hanem várhatóan új lehetőségek és tartalmak is bekerülhetnek a játékba. Sokan arra számítanak, hogy ez az újrakeverés előszele, de a Blizzard korábban már nyilatkozta, hogy mindenekelőtt az alapjátékot akarják rendbe tenni, és csak utána jöhet szóba a remaster.

Ti milyen új lehetőségeket látnátok szívesen a WarCraft III-ban? A legutóbbi patch már beépítette a 16:9-es felbontások támogatását. Mi lehet a következő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)