Hirdetés

Warcraft 3 - ehhez is érkezik egy új patch

|

A Diablo 2-höz hasonlóan a Warcraft harmadik része is kap egy kis foltozást a napokban. Vajon mit terveznek még a Blizzardnál a háttérben?

Hirdetés

Négy évvel a legutóbbi javítás után a Blizzard kiadott egy patchet az egyik legnagyobb klasszikusához, a Diablo 2-höz, melynek segítségével már modernebb rendszereken is játszhatjuk a játékot. Most egy újabb javítás került bejelentésre, ezúttal a szintén legendás Warcraft 3-hoz.

A Blizzard közzétett egy videót, ami kifejezetten a kínai Warcraft 3 játékosoknak szól, melyben a Blizzard klasszikusaiért felelő Robert Bridenbecker bejelentette a következő patchet. Arról nem volt szó, hogy mit fog javítani, de a Diablo példájából kiindulva könnyen lehet, hogy itt is a modern operációs rendszerek támogatásáról lesz szó. Az 1.27-es javítás a világon mindenhol március 15-én fog megjelenni.

Viszont ami igazán érdekes, hogy Bridenbecker szerint ez a frissítés csak az első állomás, amiből következik, hogy még készülnek valamivel a Blizzardos srácok. Talán arra számítanak, hogy a Warcraft film meghozza majd az új rajongók kedvét a régi epizódokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)