Hirdetés

Új patch jött a Warcraft 3-hoz, további tervek is vannak

|

Újabb klasszikus játékához nyúlt vissza a Blizzard, ezúttal a Warcraft III egyensúlyát finomhangolták, amit valószínűleg sok más változtatás követ majd.

Hirdetés

Elég egyértelmű, hogy a StarCraft Remastered érkezését jól fogadják az RTS-rajongók, így nem meglepő, hogy a Blizzard nem csak ezt a játékot porolja le. Egyre valószínűbb, hogy a következő a Warcraft III lesz, amivel már el is kezdtek foglalkozni a fejlesztők.

Hirdetés

A hírt a Blizzard játékait Kínában terjesztő NetEase lebegtette meg, elmondásuk szerint hamarosan megérkezik az 1.29-es balansz-patch, amivel új pályák is bekerülnek. Az egyensúly tekintetében egyébként szintén a pályákat csiszolják tovább a Warcraft III-mal ismét foglalkozó stúdiónál, például a különböző távolságokat nézték át, a bázisok kezdő erőforrásainak mennyisége, a pályákon lévő szörnyek és a náluk lévő loot mellett. Emellett három új térkép készült, hogy változatosabb meccseket játszhasson, aki visszatér az RTS-hez.

A Blizzard klasszikus játékaival foglalkozó csapat egyébként korábban egy brazil lapnak arról is nyilatkozott, hogy nagy terveik vannak a Warcraft III-mal, de gyökeresen nem szeretnék átalakítani. Így új fajokat nem adnak hozzá, ahogy az egységek MI-jéhez sem valószínű, hogy hozzányúlnak, viszont a fajok, egységek és hősök későbbi kiegyensúlyozása nincs kizárva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)