Hirdetés

Rengeteg kisebb-nagyobb javítást kapott a WarCraft III: Reforged

|

A Blizzard Classic csapata keményen dolgozik azon, hogy összekaparja a számtalan problémával indult WarCraft 3 újrakiadást.

Hirdetés

Mondhatjuk szépen és szalonképesen azt, hogy a WarCraft III: Reforged nem lett épp a Blizzard koronáján csillogó legszebb gyémánt, de világszerte sokan ennél is cifrábban fogalmaztak. Szerencsére azért a cég igyekszik menteni a menthetőt, ezért most gyorsan ki is adták a játék 1.32.2-es frissítését, ami rengeteg játékmenettel és kezelőfelülettel kapcsolatos problémát orvosol. Ezek egyelőre ugyan nem hatalmas változtatások, de annyira elegendőek, hogy kényelmesebben élvezhessük a kampányt, és a többjátékos csaták se bosszantó bugok sokaságán múljanak.

Hirdetés

A február 24-én érkezett tapasz helyreteszi például a dialógusok közbeni hangproblémákat, finomít az animációkon és a kamerabeállításokon is változtat egyes átvezetőkben. A játék megjelenésekor voltak bugok, melyek láthatatlanná tettek egyes egységeket, de már ezek is megszűntek, a Rexxar kampányban látott inventory hibákkal együtt. A patch note ígérete szerint az alacsony grafikai beállításoknál előforduló összeomlásokat is sikerült megszüntetni.

A teljes leírást itt találjátok, a letöltéséhez pedig nem kell mást tennetek, mint elindítanotok a Battle.net klienseteket, és már érkezik is a jóság. Persze ettől még jó kérdés, hányan próbálkoznak meg újra a Reforged továbbjátszásával azután, hogy a kezdeti lelkesedést alaposan lehűtötték a kiadás utáni első tapasztalatok. Ti a frissítéssel már bepróbálkoztok, vagy ennél jóval több kéne ahhoz, hogy meggyőzzön titeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)