Hirdetés

A Warcraft 3: Reforged gépigény miatt nem kell új PC-t vennünk

|

Elég egy gyengébb gép is a játék futtatásához, de aki a maximumot akarja kihozni belőle, annak nem árt egy combosabb vas.

Hirdetés

A január nincs zsúfolásig tömve új megjelenésekkel, hiszen a legtöbben, még a karácsonyi ajándékdömping utóhatásait nyögjük, viszont a Warcraft 3: Reforged azért még igényt tart az utolsó petákjainkra. A Blizzard egy külsős csapattal összefogva vállalta, hogy mind az alapjátékot, mind a The Frozen Throne kiegészítőt modernizálja bizonyos mértékig.

Hirdetés

A fejlesztők átdolgozták még a World Editort is, tehát a Reforged mindent tartalmaz, ami a maga idejében naggyá tette ez eredeti játékot. A nosztalgiavasútra akkor is felülhettek, ha nem hozott új videokártyát a Jézuska, viszont aki teljes pompájában élvezné a felújítás eredményét annak érdemes meggyőződnie róla, hogy kellően erős konfiguráció ketyeg a gépháza alatt.

Warcraft 3 Reforged gépigény

Warcraft 3 Reforged minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core i3-530 vagy AMD Athlon Phenom II X4 910
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTS 450 vagy AMD Radeon HD 5750
DirectX: 11
Szabad hely: 30 GB

Warcraft 3 Reforged ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-6400 vagy AMD Ryzen 7 1700X
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 960 vagy AMD Radeon R9 280X
DirectX: 11
Szabad hely: 30 GB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)