Hirdetés

A Blizzard elnöke szerint a Warcraft III: Reforged megjelenés hete kemény lett

|

A stúdió elnöke szerint nehéz héten vannak túl, de folytatják a Warcraft III: Reforged javítgatását, hogy kiengeszteljék a rajongókat.

Hirdetés

A tavalyi év elején a Capcom a Resident Evil 2-vel megmutatta, hogy hogyan kell rendes remake-et készíteni, a Blizzard pedig megtette ennek az ellenkezőjét, ugyanis a Warcraft III: Reforged, nem hogy nem javított az eredeti játékon, de még rontott is annak élményén. A Blizzard beismerte, hogy hibákat követtek el, és el is kezdték a hibák javítását, most pedig azt is belátták, hogy egy nagyon gyenge megjelenésen vannak túl. 

Hirdetés

Szomorú, hogy néhány év alatt, a mindenki által rajongott és felmagasztalt Blizzard olyan lejtmenetbe kezdett, melynek az a jelenlegi legsötétebb pontja, hogy kénytelenek visszaadni a pénzt az elégedetlen játékosoknak, miután egy félkész remake-kel gyalázták meg a valaha volt egyik legjobb játékukat. A Blizzard elnöke, J. Allen Brack most a befektetőknek elismerte, hogy nem sikerült megfeleljenek az elvárásoknak:

"Ami a Warcraft III: Reforgedot illet, őszintén, ez egy igen nehéz hét volt. A közösségünk rengeteg fantasztikus dolgot várt tőlünk, és most azt halljuk tőlük, hogy nem sikerült megfelelnünk ennek."

Ezután viszont biztosította a befektetőket, hogy folyamatosan javítgatják és építgetik a játékot, és az eljövendő terveikről folyamatosan tájékoztatják majd a közösségüket is. Reméljük, hogy valóban képesek lesznek kijavítani a becsületükön esett csorbát, noha a Reforged esetében olyan alapvető változtatásokra lenne szükség, hogy erre valószínűleg nem lesz erőforrása a stúdiónak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)