Hirdetés

Itt az első Warcraft 3: Reforged patch

|

Tartotta magát ígéretéhez a Blizzard, már meg is érkezett az első javítás, így valamivel jobbá válhat a Warcraft 3: Reforged.

Hirdetés

Hosszú és keserves munka vár a Blizzardra, ha valóban komolyak a szándékai, és vissza akarja nyerni a rajongók bizalmát. Mindenesetre megtette az első lépést, hiszen megérkezett a minap beígért patch, de ettől még nem szabad csodát várni. A mérlegelésnél 2 GB-ot nyomó 1.32.1-es tapasz ugyanis csak kisebb hiányosságokat orvosol.

Hirdetés

Classic módban végre úgy fest a Warcraft 3: Reforged, ahogy elvárnánk, valamint olyan sem fordulhat elő többé, hogy a kampány valamelyik küldetésének indulása után rögvest dicstelen vereségben részesít a játék. Hozzányúltak a kezelőfelülethez, a hangokhoz és az animációkhoz is, de kompetitív játékosok által joggal hiányolt ranglistára és egyebekre még várnunk kell egy darabig. A javítások tételes listáját itt találjátok.

Ti még játszotok a Warcraft 3: Reforgeddal, vagy már rég visszakértétek az árát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)