Hirdetés

Visszatéríti a Blizzard a Warcraft 3: Reforged árát

|

Akkora PR-katasztrófának bizonyult a felújított Warcraft 3, hogy inkább zokszó nélkül fizet a Blizzard.

Hirdetés

Minden jel szerint a sokáig hibázni képtelen Blizzard is túljutott zenitjén, amiben vélhetően meghatározó szerepet játszik az egykori kulcsfigurák távozása. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy a stúdió mobilos Diablóval haragítsa magára legelkötelezettebb rajongóit, vagy rosszul jöjjön ki egy politikai töltetű állásfoglalásból. Ahogy arra sem számított senki a felújított Warcraft 3 bejelentésekor, hogy bármi félresikerülhet.

Hirdetés

Warcraft 3: Reforged videotesztünk nem hagy kétséget afelől, hogy a külsős csapat bevonásával készült remaster kínos melléfogás, sőt egyértelmű PR-katasztrófa. A magukat átverve érző vásárlók rettenetesen lehúzták a játékot, sőt néhányan létrehoztak egy panaszládaként funkcionáló weboldalt, de még náluk is rosszabbul jártak azok, akik eredeti, hamisítatlan formájában szerették volna élvezni minden idők egyik legnépszerűbb RTS-t, mert a cég megfosztotta őket is ettől a lehetőségtől.

Bármennyire is rövidlátóak, vaknak azért mégsem mondanám a döntéshozókat, mert ők is ráébredtek, hogy muszáj tenniük valamit, különben levakarhatatlan stigmaként ráég a Blizzard nevére az ügy. Épp emiatt lehetővé tette a cég, hogy a csalódott vásárlók visszakérjék a pénzüket. Ide kattintva ti is megtehetitek. Beszámolók szerint gyorsan és zökkenőmentesen zajlik a folyamat, és még öt órányi felhasznált játékidő esetén sem akadékoskodott a Blizzard. Legalább ezt nem rontotta el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)