Hirdetés

Warcarft III: Reforged - közelebb hozzák a World of Warcrafthoz

|

A Warcraft III újrakeverése tökéletes alkalmat szolgáltat arra, hogy kitöltsék azokat a kátyúkat, amik a két játék lore-ját összekötő hidakon keletkeztek.

Hirdetés

A BlizzCon 2018 legörömtelibb bejelentése egyértelműen a Warcraft III: Reforged volt, hiszen rengeteg rajongó kérte már a Blizzardtól, hogy felújítva visszatérjen ez a klasszikus rész, a kiadó pedig alapjaitól keveri újra a kultikus játékát - sőt, azokkal is multizhatunk majd benne, akiknek csak a régi változat van meg. Kapaszkodjatok meg, van még ennél is feljebb. 

Hirdetés

A Reforged két fejlesztője, Robert Bridenbecker és Brian Sousa nemrég a ComicBook.com-nak adtak interjút és beszéltek egy kicsit arról, hogy a rajongók még milyen változtatásokat tapasztalhatnak majd meg. Bridenbecker szerint ez remek alkalom arra, hogy áthidalják a hiányosságokat a Warcraft III és a World of Warcraft között. Az elmondásuk alapján többet kapunk majd Jainából, Sylvanasból és azokból a kulcsfontosságú karakterekből, amelyeket a World of Warcraft történelméből ismerhettünk meg. Tökéletes esély, hogy egy közös lore-esernyő alá hozzák a két játékot: nem lesz több ellentmondás, félig elmondott történetek és logikai bukfencek. 

A játékosok lehetőséget kaptak rá a BlizzConon, hogy kipróbálják a Reforgedet, és a szerencsés kiválasztottak valóban rengeteg WoW utalást vettek észre benne, de a legszembeötlőbb újdonság a Wrath of the Lich King bossok voltak, amik afféle "játék a játékban" érzetet keltettek. Persze attól, hogy a hézagok kitöltésére törekednek, még nem jelenti azt, hogy ne kapnánk meg azt a Warcraft III életérzést, ami miatt beleszerettünk. Bridenbecker szerint ez az egész a "közösség megőrzéséről szól". Reméljük ez elég lesz hozzá, mert nagyon jól hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)