Hirdetés

A héten elindul a WarCraft III: Reforged multiplayer bétája

|

Hamarosan lehetőségünk nyílik kipróbálni a teljesen megújult klasszikust.

Hirdetés

A WarCraft III: Reforgedot tavaly jelentették be a BlizzCon nyitóműsorában. Az ott bemutatott részleteken túl viszont nem láttunk semmit a játékból egészen néhány héttel ezelőttig, amikor a béta fájlok elkezdtek kiszivárogni. Most viszont végre remek hírekkel szolgálhatunk.

Hirdetés

A Blizzard ugyanis bejelentette, hogy a héten kezdetét veszi a játék zárt béta tesztelésre, amire elsőként a Spoils of War kiadás előrendelőit fogják meghívni. Idővel persze elkezdik szélesebb körben is berántani a játékosokat, köztük az alapkiadás előrendelőit is. Fontos apróság, hogy a béta indulási ideje régiónként változhat.

A zárt béta első szakaszában csak emberekkel és orkokkal lehet játszani, és csak az 1v1 illetve a 2v2 módok érhetőek el. Reméljük hamarosan azért a Night Elf légiókkal is csatába indulhatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)