Hirdetés

Warcraft film - átnevezik, itt a történet

|

A World of Warcraft alapján készülő film címe Warcraft: The Rise of the Lich King lesz, s pár dolgot a történetről is megtudhatunk.

Hirdetés

Mindenki nagy bánatára a Peter Jackson-féle Halo film egyelőre szüneten van, de az eddig készült játékadaptációkra sem lehetett azt mondani, hogy hű, ez odaver. Persze itt nem Uwe Boll filmjeire gondolok, akinek inkább a nézők vertek volna oda egy isteneset, hanem olyanokra, amik egész jól sikerültek, például a Silent Hill film (több nem is jut eszembe).

Mi azért kíváncsiak vagyunk, hogy a Sam Raimi rendezésében készülő World of Warcraft film, a Warcraft: The Rise of the Lich King milyenre sikerül majd. A cím változását szemfülesek az IMDB oldalán vehették észre, hiszen az eddig Warcraft néven futó produkció most alcímet kapott, méghozzá a bíztató fajtából. A történet természetesen Arthas Menethil körül forog, az ő történetét követhetjük végig a Lich King-gé válás rögös útján. Idén jelent meg egy könyv, Arthas: Rise of the Lich King néven, s ez alapján készítik a filmet is. Nektek mi a véleményetek erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)