Hirdetés

Valami készül Warcraft fronton

|

Azt pletykálják, hogy egy új Warcraft játék van készülőben, de az is lehet, hogy egy régi kerül felújításra. Mi történik?

Hirdetés

Több pletyka is felbukkant a világhálón ami arra utal, hogy valamire készül a Blizzard Warcraft fronton. 

A találgatás akkor kezdődött el, mikor a Weibo (a Twitter kínai megfelelője) Warcraft fiókja bejelentette, hogy "Visszatértem!" anélkül, hogy elárulta volna, hogy pontosan mire is gondolt, majd a Netease (a Blizzard kínai képviselője) alelnöke, Li Riqiang azt írta a Dragon Ballt alapul véve, hogy "1,2,3,4,5,6... már csak egy kell Shenron megidézéséhez." A számok állítólag azt jelzik, hogy a Battle.neten jelenleg hány játék szerepel, vagyis Riqiang idézete azt jelentheti, hogy hamarosan bemutatásra kerül a hetedik cím is. Az Eurogamer. it spekulációi szerint vagy a Warcraft 4-ről vagy a Warcraft 3 feldolgozásáról lehet szó, ám a 2P szerint inkább egy free-to-play Warcraft játékhoz vezetnek a nyomok, amelyet kizárólag Kínába szánnak. 

Egy lehetőséget már biztosan kizárhatunk, ugyanis a Netease alelnöke újabb posztot írt, amelyben hevesen cáfolja, hogy a Warcraft 4 készül. Ha hiszünk a pletykáknak, akkor csak a Warcraft 3 HD és a kínai F2P Warcraft maradt versenyben, de amíg nem kapunk bármilyen hivatalos megerősítést, mindez nem több puszta találgatásnál. Ti mit gondoltok az egészről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)