Hirdetés

Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Warcraft III: Reforged

|

Remek hír érkezett a Warcraft-rajongók számára, ugyanis a jelek szerint jövő év elején már vissza is térhetünk a megszépült Azeroth-ba.

Hirdetés

Nagy volt a játékosok öröme, amikor a Blizzard tavaly bejelentette, hogy teljes egészében felújítja a Warcraft III-at. Idén láthattunk is már ezt-azt a projektből, aminek még bétatesztje is volt, ám a megjelenési dátum leleplezésére egészen mostanáig kellett várnunk.

Hirdetés

Szerencsére már nem is kell túl sokat várnunk a nagy napig, ugyanis a Warcraft III: Reforged 2020. január 29-én válik elérhetővé Magyarországon. Az eredeti tervek szerint még idén megkaptuk volna a felújított kiadást, de a Blizzardnak sajnos kell még egy kis idő a végső simításokhoz, ezért csúszott jövőre a megjelenés.

Ti megveszitek majd a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)