Hirdetés

Ritkán van bármi annyira lehúzva Metacriticen, mint a Warcraft III: Reforged

|

A kritikusok értékelésének átlaga sem túl fényes, ám a felhasználói pontszám egyenesen borzalmas.

Hirdetés

Január végén megérkezett a Warcraft III: Reforged, amivel a Blizzard felújított formában hozta el a rajongóknak a legendás RTS sorozat harmadik epizódját, illetve annak kiegészítőjét. Érthető módon rengetegen várták az új kiadás megjelenését, hiszen a klasszikus rész a mai napig nagy népszerűségnek örvend, de sokan óriásit csalódtak a fejlesztők munkájában.

Hirdetés

A cikk irásának pillanatában a kritikusok véleményei alapján 63 pontja van a 100-ból a Warcraft III: Reforgednak a Metacriticen, ami tisztán mutatja, hogy középszerű munkát végzett a Blizzard. Azonban a felhasználói pontszám már teljesen más képet mutat, ugyanis több mint 10 ezer értékelés alapján ez a 10-es skálán 0,6-on áll, köszönhetően a csalódott rajongók rohamának.

A dolog már a review bombing határát súrolja, de sajnos a jelek szerint nem alaptalan a negatív értékelések sokasága, ugyanis az interneten böngészve rengeteg olyan játékossal találkozhatunk, akik erősen óva intenek minket a Reforged megvásárlásától.

Sok rajongó valószínűleg nem ilyen formában akarta viszontlátni a klasszikus RTS-t, és sajnos okkal lehetnek kiakadva a Blizzardra, hiszen például az ígéretekkel ellentétben nem kaptuk meg újraalkotott formában a játékbeli átvezető jeleneteket. Persze jó eséllyel olyanok is beszálltak ebbe az értékeléshullámba, akik esetleg más dolog miatt rágtak be a Blizzardra, ám a stúdiónak még így sem ártana meghallania a felhasználók panaszait és kijavítania a problémás részeket.

Szerintetek is annyira rossz lett a Warcraft III: Reforged, vagy túlzó ez a rage?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)