Hirdetés

Warcraft III: Reforged - multizhatunk azokkal is, akiknek csak a régi játék van meg

|

Kiderült egy érdekes részlet a Warcraft III felújított változatáról, aminek valószínűleg sokan örülnek majd.

Hirdetés

A Warcraft III: Reforged nem csak a nosztalgiára vágyó rajongóknak lehet remek választás, hanem azoknak is, akik esetleg még nem próbálták a klasszikus játékot korábban. Ráadásul most úgy tűnik, hogy nem csak a remasterelt verzió tulajdonosai küzdhetnek meg majd egymással online.

Hirdetés

A Blizzard egyik dizájnere, Michael Scipione a PC Gamernek árulta el, hogy a tervek szerint a Warcraft III: Reforged játékosai nem csak egymással, hanem azokkal is játszhatnak a többjátékos módban, akiknek csak az eredeti Warcraft III van meg.

Emellett pedig azt is megtudtuk, hogy a felújított változat tartalmazza majd a The Frozen Throne kiegészítőt is, így nem csak a Reign of Chaos eseményeit élhetjük majd át újra.

Ti várjátok már a Warcraft III: Reforged megjelenését? Beneveztek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)