Hirdetés

Felbukkant, majd eltűnt a soha meg nem jelent Warcraft kalandjáték

|

Aki emlékszik még a Warcraft Adventures: Lord of the Clans című projektre, az azt is tudja, hogy sosem jelent meg - egészen mostanáig.

Hirdetés

Ki tudja hogyan, de egy orosz rajongó kiszivárogtatta a WarCraft Adventures: Lord of the Clans című kalandjátékot, amit a Blizzard fejlesztett, amíg ki nem dobták a projektet, mert az nem felelt meg a saját elvárásaiknak.

A Scrolls of Lore fórumozói osztották meg egymás között, és még nekem is sikerült kipróbálnom a programot. A hír nem kamu, valóban működik a játék, és Windows 10 alatt is gond nélkül tudtam futtatni. 

A probléma az volt, hogy a hirtelen jött publicitás miatt a Blizzard is felkapta a fejét, és már el is távolíttatták a programot az eredeti letöltőhelyről. Innen, ha minden igaz, még le tudjátok tölteni egy darabig.

Az ősi törvények szerint, ami az internetre egyszer felkerül, az valahol, valahogy fenn is fog maradni, így nem kizárt, hogy valami elrejtett bugyorban még rátaláltok. Keressétek meg, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)