Hirdetés

Warcraft 1 & 2 - jönnek a remake-ek?

|

A Blizzard egyik illetékese szerint egy kis csapat azon dolgozik, hogy az első három Warcraft játék modern PC-ken is fusson. Jöhetnek az újradolgozott változatok?

Hirdetés

Az idei BlizzCon elég erős volt, a fejlesztők beszélhettek és beszéltek is a jelenleg futó projektekról, bár a régóta várt Project Titanról továbbra is hallgatnak.

Sebaj, van más. A World of Warcraft: Warlords of Draenor kiegészítő a régi Warcraft játékok idejébe visz minket vissza, de nem ez az egyetlen módja annak, hogy újra bejárhassuk Draenor egészét. J. Allen Brack, a WoW produkciós igazgatója egy kérdezz-felelek során mondta el, hogy néhányan mellékesben dolgoznak a klasszikus Warcraftok felújításán. „Szóval igazából van egy srác a csapatunkban - több srác a csapatunkban, hogy pontos legyek - aki egy mellékprojekten dolgozik, ami hasonló ehhez. Rajongói vagyunk a Warcraft 1-nek, a Warcraft 2-nek és a Warcraft 3-nak, és nagyon szívesen újrajátszanánk azokat a játékokat.”

Az eredeti Warcraft: Orcs & Humans 1994-ben jelent meg DOS-ra, két évvel később pedig Mac OS-re is átportolták. A folytatás 1995-ben jött, 1996-ban pedig a Beyond the Dark Portal kiegészítőt is megkaptuk. Nagyon reménykedünk abban, hogy valóban kapunk egy HD kiadást, de annak lehetőségét sem zárjuk ki, hogy a hullámot követve a Warcraft 1-2-3 táblagépekre jelenik meg néhány feltuningolt textúrával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)