Hirdetés

Warcraft, Tiny Tina's Wonderlands, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - ezzel játszunk a hétvégén

|

Visszatérő rossz szokások, különleges csemegék, várva várt tesztelési lehetőség is színesítik programunkat.

Hirdetés

Igazán különleges választék születik, amikor végre visszaérnek a GameStar szerkesztőségének tagjaitól a válaszlevelek, hogy megosszák veletek, mit is csinálnak (munka mellett természetesen, mert az online soha nem áll meg, soha nem alszik) a hétvégén, amikor bekapcsolják valamelyik gépüket.

Akad most is a megszokás rabjaként vergődő multis hős, gyermeki lelkesedéssel tesztelésbe vágó kolléga, aki sajnos még nem árulhat el többet arról, mivel is játszik, és persze a lootok szerelmesei is megtalálták a kedvükre való ládanyitogatást, ahogy a különlegesebb csemegék, vagy éppen a sportjátékok rajongói is szót kaptak. Ja, és van, aki csak a játék végét várja, de Kojima nem engedi el szorításából. Ismerjük, értjük.

Hirdetés

PacaEgy a közeljövőben megjelenő, általam legalább 5 éve várt Switch-játékot pörgetek, és ha valami, ez tényleg inkább szórakozás, mint munka. Tervezem azt is, hogy belevágok a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagába, most van rá időm, kihasználom. 

HP - Minek szépítsem a dolgot? Amióta van csak Shipment játékmód a Call of Duty: Vanguardban, azóta az pörög szabadidőmben. Az azért némileg értelmet ad az egésznek, hogy általában nem maradok szégyenben, ami ilyen öregen már tekinthető valamiféle eredménynek is. Ennek könyvelem el, ennek örülök. Ja, és volt egy kis szerkesztőségi összeröffenés is pénteken, ahol Switch mellett társasjáték pörgött, Paca mindig meg tud lepni valami érdekessel, nem véletlen, hogy keze alatt szépül a Valódi játékok rovatunk is.

Csirke - Magam sem értem, hogy miért, de még mindig nem a Horizon Forbidden Westet folytatom, hanem a Tiny Tina's Wonderlandsben űzöm a lootot.

- Remélem, utoljára írom le ebben a rovatban a Death Stranding címét, mert ugyan már nagyon-nagyon rég úgy érzem, hogy a célegyenesben vagyok, de atyaég, mennyire nem akarja Kojima lezárni a történetet. Mármint értem én, hogy alapvetően fontos neki a katartikus záróakkord, de az nem ad sokat az élményhez, hogy a több órával ezelőtt felfedett csavarokat megint elmagyarázza egy-egy szereplő Samnek. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a botrányosan bejátszott stáblista után sem sikerült a történet végére érni. Na nem baj, most már tényleg nem lehet sok hátra... (Amit egyébként kicsit abszurd leírni, mert egyébként tetszett a játék, de a lezárása tényleg hihetetlenül el lett nyújtva.)

Szada - Pörög tovább a még mindig örülten szórakoztató Tiny Tina's Wonderlands, mellette viszont rákaptam a Weird Westre, amely igencsak megfogott a hangulatával, és játszható a Game Pass szolgáltatásban. Kell ennél több ok a folytatásra?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szabi - Minden évben rám tör az érzés, hogy csak elő kéne venni valami jó retró játékot, és most megint érzem a letűnt idők hívását. Egyelőre nem döntöttem el, hogy a félbehagyott Warcraft-trilógia végigjátszásomat folytassam, esetleg a nagy kedvenc Gothicokhoz térjek vissza, most, hogy már dolgoznak az első rész remake-jén. Lehet végül mindkét projektbe belevágok, biztos, ami biztos alapon.

Kivi - Maradok az MLB The Show 22-nél, ahol a Diamond Dynasty módban építgetem apránként a csapatomat. Rengeteg a kihívás a valós szezon történései alapján, és még egy March to October kampányt is le szeretnék zavarni, de az már vélhetően a jövő hétre csúszik.

Hunter - A hétvégém nagyrészt az idelátogató unokatesóim körül fog majd forogni, így valószínűleg előkapjuk majd a Nintendo Switchet, és pörgetjük a 1-2 Switchet és a Mario Kartot orrvérzésig. Kicsit sajnálom is, hogy nem a jövő héten érkeznek, akkor már a Switch Sports is meglett volna, de így be kell érniük majd az autókázással.

MattMadzz - Már eltelt néhány nap, mióta megjöttünk LA-ből, a szervezetem azonban nem hajlandó visszaszokni, tudja, hogy a kinti időzóna a nekünk való, ezért rendre ébren töltöm az éjszakákat. Emiatt nem hiszem, hogy sokat fogok játszani a hétvégén, inkább azzal leszek elfoglalva, hogy gatyába rázzam az alvókámat. Na jó, azért egy kis F1 2021 belefér, Imolán majdnem olyan rossz vagyok, mint idén Russell és Hamilton.

Tonight - Nagyon szeretem az Ace Attorney-sorozatot, így amikor megláttam a Switchen a Great Ace Attorney játékokat összegyűjtő Chronicles kollekciót, azonnal lecsaptam rá. Az első epizódot a napokban már be is fejeztem, de valószínűleg behozok még valamilyen más elmaradást, mielőtt beleugranék a másodikba. Mivel nagyon várom a Vampire: The Masquarade - Swansong megjelenését, ezért valószínűleg jó ötlet lenne belenézni a fejlesztők korábbi, hasonló stílusú alkotásába, a The Councilba.

Chavalier - A Leviathan és az Omega DLC-k kivégzésével folytatom a Mass Effect maratonomat. Kis szerencsével már a napokban eljuthatok a stáblistáig, hogy legközelebb már a Mass Effect Andromedában elért haladásomról számolhassak be. Kíváncsi vagyok, hogy öt év távlatából hogyan ítélem majd meg.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)