Hirdetés

Warcraft visszetekintés - Orkok, emberek és egyebek

|

Főként a harmadik X-hez közelítő, vagy már azon is túllépett játékosok képesek értékelni a következő összeállítást.

Hirdetés

Talán joggal feltételezem, hogy a GameStar Online-t rendszeresen látogató olvasók többsége tisztában van azzal, hogy egy évtizeddel a World of Warcraft előtt is zajlott a szűnni nem akaró háborúskodás a zöldbőrűek és az emberfajzatok között. Arról nem is szólva, hogy csupán kevésen múlott, hogy Thrall történetét nem egy point and click kalandjáték formájában mesélték el. Emlékszem, még 1997 őszén került kezembe az első PC-X Magazin, s annak ECTS (az E3-mal vetekedett akkoriban) összeállítása keretében figyeltem fel először a soha meg nem jelent kalandra. Popcorn, kóla, fél óra szabadidő és indulhat a móka!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)