Hirdetés

Warface - hogyan gyilkoljunk változatosabban?

|

A harmadik generációs CryEngine-re épített free to play lövölde egy coop és egy Capture the Flag típusú móddal lett gazdagabb.

Hirdetés

Az ingyen játszható online lövöldében a PVE és a PVP szerelmesei is megtalálják a helyüket . A rengeteg coop küldetés és az osztályokra épülő harcrendszer mindkét stílus kedvelőinek vonzóvá teheti a játékot, ami a Crytek honlapjáról könnyedén le is tölthető. A játékmódok arzenálját a Tower Raid és a Capture bővíti. Az első egy új kihívásokat ígérő co-op mód, míg a másik klasszikus Capture The Flag nyújtotta élményt ígér.

„Örömmel jelentjük be az eddigi legnagyobb frissítésünket, célunk nem más, mint a Warface univerzumának folyamatos bővítése. Az új módokkal további hatalmas felfedezhető területekkel szolgáljuk majd ki a közösséget, kombinálva ezeket a naponta frissülő küldetéseinkkel. Azt reméljük, hogy a játékosok izgatottan térnek majd vissza nap mint nap, és örömüket lelik majd a játékban” - nyilatkozta Elijah Freeman, a játék vezető producere.

A Tower Raid célja a játékosok csapatjátékának fejlesztése, és kihívás lesz az összes kaszt számára. A küldetés során a csapatoknak végig kell majd küzdeniük magukat több emeletnyi ellenségen. A Capture a Warface CTF módja, amiben két csapat egy nukleáris kódokat tartalmazó aktatáska megszerzéséért kakaskodik egymással. Adott időn belül kell megszerezni, avagy megvédeni a táskát, de természetesen az összes ellenfél kiiktatásával is meg lehet majd nyerni egy-egy menetet.

Ti kipróbáljátok a Waface új módjait?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)