Hirdetés

Warface - zabálják az oroszok a Crytek ingyenes játékát

|

Már több mint egymillióan regisztráltak a Cryengine 3 hajtotta MMOFPS-re.

Hirdetés

Bár sokan ráfogják a Crytekre, hogy fennállása óta mást sem tett le az asztalra, mint újabb és újabb techdemókat, a nagy arányú kalózkodás ellenére sem fogynak rosszul a török fivérek vezette cég játékai. A semmiből felbukkant Far Cry pedig annak idején alaposan ráijesztett a Doom 3-ra és a Half-Life 2-re is, csupán az ismertség hiánya okozta, hogy eladások tekintetében nem sikerült felnőnie a nagyokhoz.



Az immáron ukrán, magyar, bolgár, dél-koreai és angol stúdiókkal is rendelkező Crytek továbbra sem ül a babérjain. Vezető beosztású fejlesztői, producerei néhanapján hangzatos kijelentésekkel dobálóznak a kalózkodás, vagy épp a használt játékok kérdésköre kapcsán, de azért fejlesztés is folyik rendesen.



Jelen pillanatban öt projektről tud a nagyközönség. Ezek a Homefront 2 (Crytek UK), a Crysis 3 (Crytek Frankfurt), a Ryse (Crytek Budapest, majd Crytek Frankfurt), a Fibble (Crytek Budapest) és a Warface (Crytek Kiev). Utóbbi pillanatnyilag azért érdekes számunkra, mert csak Oroszországban immáron több, mint egymillió játékos regisztrált a fiktív konfliktust feldolgozó, enyhén futurisztikus MMOFPS-re. Ráadásul ezen felül egy új orosz rekordot is felállított az egy játékkal egy időben játszó játékosok számának tekintetében, ami mostantól 28 ezer fő.



A Warface érdekes módon egyelőre csak a világ keleti felén rendelkezik kiadókkal, az oroszoknál a Mail.Ru Group, Kínában a Tencent Holdings, Dél-Koreában és Tajvanon a Nexon vette kezelésbe. A Crytek mindazonáltal úgy számol, hogy még ebben az évben megismerkedhetnek vele az európai, és az amerikai játékosok is, a többi régióról nem is szólva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)