Hirdetés

Warframe - már közel 40 millióan regisztráltak a játékba

|

Közeleg a Digital Extremes játékának 5. évfordulója, így most lehullt a lepel néhány érdekes adatról.

Hirdetés

Az ingyenesen játszható Warframe nyílt bétája 2013. március 21-én rajtolt el, és az eltelt évek során elég sok minden történt a játékkal. A fejlesztők pedig most úgy döntöttek, hogy megosztanak egy-két érdekességet a rajongókkal.

Hirdetés

A Digital Extremes által nyilvánosságra hozott adatok alapján úgy tűnik, elég nagy volt az érdeklődés a Warframe iránt az elmúlt 5 év alatt. Több mint 38 millió, azaz egészen pontosan 38,083,936 felhasználói fiókot hoztak létre a játékosok, és a fejlesztők elmondása szerint csak tavaly 8 millióan csatlakoztak a játékba.

Emellett azt is megtudtuk, hogy a rajongók eddig összesen 234,766,197 fegyvert kreáltak a játékban, és az elmúlt 5 év alatt az emberek 136,747 évnyi játékidőt raktak bele a Warframe-be, ami nem rossz eredmény.

Ti kipróbáltátok már a Warframe-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)