Hirdetés

Warframe - 6 éves a játék, itt a szülinapi ajándék

|

Aki ingyen skineket akar, az most gyorsan jelenetezzen be a Warframe-be.

Hirdetés

A Warframe éppen most kezdi ünnepelni megjelenésének 6. évfordulóját, és mint minden tisztességes online játékban, ez itt is azt jelenti, hogy a játékosok kapják az ajándékokat. Ha mától április 10-ig bejelentkezünk, akkor miénk a Liset Dex kinézet és az Excalibur Dex Noggle.

Hirdetés

Aki a belépésnél kicsit többre is hajlandó, az néhány évfordulós küldetés teljesítésével megszerezheti még a Dex Furist, a Dex Nouchali Syandanát, a Dex Dakrát, a Dex Sybarist és az Excalibur Dex kinézetet. Ezekkel olyan menőbe vághatjuk magunkat, mint a Tenno a lenti traileren:

A játéknak már majdnem 50 millió regisztrált játékosa van, akik már 783 milliárd ellenféllel végeztek. Érdemes lehet ránézni a cuccra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)