Hirdetés

Warframe - a Digital Extremes ingyenes co-op lövöldéje béta teszterekre vár

|

A Digital Extremes fejlesztőcég nevét többen ismerhetitek: a The Darkness 2 mellett ők készítették a Bioshock 2 multiját és a Homefrontot is.

Hirdetés

Emellett pedig ők fejlesztik az új Star Trek játékot is. Ma bejelentették, hogy Warframe néven egy free-to-play co-op alapú lövöldét dobnak majd piacra. 

A pontos műfaji megnevezés talán "fast-action PvE shooter set in an evolving sci-fi world" lehet, amely magyarul körülbelül annyit jelent, hogy pörgő akciójú PvE lövölde, amely egy folyamatosan fejlődő sci-fi világban zajlik.

"A külső űr távoli szegletében egy új Sötét Korszak alatt a Warframe a Tenno nevű fajt mutatja be, amely a kihalás szélén áll több századnyi rabszolgasors után, amelyet a Grineer fajnak köszönhettek. A játékos közvetlenül a Grineerek teljes győzelme előtt kerül a játékba, és Warframe-ekkel, azaz ősi, exoszkeletális technológiákkal szereli fel magát, amelyet csak a Tennok tudnak irányítani. Egy ősi civilizáció gazdátlanul maradt területein új Warframek pihennek az újra felfedezésre várva - a Tennok egyedüli reményeiként a túlélésre."  

A bétára a játék honlapján lehet jelentkezni (erre a linkre kattintva).

Egy teaser is megtekinthető a játékból:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)