Hirdetés

Warframe - bemutatkozik két új karakter

|

A Digital Extremes készülő co-op akciójátékából láthatunk most új jeleneteket, köztük két új karakter bemutatkozását.

Hirdetés

Ebben a sci-fi konfliktusban egy szolgasorba taszított faj, a kipusztulás félelmében elindul, hogy beutazza a galaxist és felkutasson egy ősi technológiát, ezek a Warframe-ek, amik egy kis csapatni katonának esélyt adnának a visszavágásra.

A lenti videóban két új szereplőt láthatunk, egyikük Loki, akinek nevéből is kiderül, hogy nem a nyers erő lesz a fegyvere, hanem inkább a lopakodásra és megtévesztésre alapulnak harci taktikái. Mag, a második bemutatkozó, fizikai hatásokat manipulálhat, például magához ránthatja ellenfeleit, ezzel csapdába csalva a gyanútlan támadókat.

A Warframe zárt béta állapotában még valamikor idén játszható lesz. Sok minden kipróbálható lesz a végleges megjelenés előtt, a véletlenszerűen generált PvE co-op térképektől, a karakterek testre szabásáig. Ha a videó alapján megtetszett a játék, itt regisztrálhattok a bétára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)