Hirdetés

Warframe - megjelent a Fortuna kiegészítő, megteltek a szerverek

|

Az első adatok szerint rengeteg Tenno várakozott a Fortuna megjelenésére. Amint megérkezett a csomag, a régi és új kalandorok is egyszerre szállták meg a Vénuszt.

Hirdetés

Annyian még nem vártak Warframe kiegészítőre, mint ahányan a Fortuna megjelenésééig hátralévő napokat számolgatták. Az ingyenesen játszható MMO lövölde megkapta a legfrissebb kiegészítő csomagját, ami után új csúcsot ért el a játékosszám a Steamen.

Hirdetés

Az egyszerre a Warframe-mel játszók száma 131 722 volt a Fortuna első hétvégéjén, ugyanebben az időszakban a Sacrifice megjelenése után 129 000 volt a csúcs. Ezek az adatok csak a steames verzióra vonatkoznak, tehát a Warframe Launcheren vagy konzolokon keresztül bejelentkezett játékosok nem tartoznak bele.

Aki épp a kiegészítő miatt kapott kedvet a játékhoz, töltse le bátran. Ingyenesen játszható, az új helyszínre pedig néhány óra alatt el lehet jutni. A switches változat sincs már messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)